Ben of ken jij een geboren verkoper? Signnovation zoekt een commercieel medewerker


Winkels, voetbalstadions, restaurants, luchthavens, hotels en bedrijvenpanden: je herkent ze door de logo’s aan de muren. Gevelreclame is de officiële term om de letters en logo’s aan de gevels aan te duiden. Signnovation International B.V. maakt al bijna 30 jaar frees- en doosletters voor allerlei soorten gevelreclame. Wij leveren aan signmakers en reclamebureaus in Nederland maar ook gaan onze letters de grens over.

Signnovation groeit en dat willen we graag zo houden. Daarom zoeken we voor ons  verkoopteam een gedreven, leergierige, klantvriendelijke  en Duits sprekende commercieel medewerker die zijn of haar handen graag uit de mouwen steekt. Breng je positieve energie mee, staat verantwoordelijkheid op je voorhoofd geschreven en werk je graag samen met verschillende collega’s in een team? Dan heb je bij ons een streepje voor.

 

Om een beeld te krijgen van ons bedrijf kun je onze bedrijfsfilm bekijken of de uitzending van Trots op Gelderland.

 

http://www.omroepgelderland.nl/tv/programma/168968005/Trots-op-Gelderland/aflevering/237187961

 

Klaar voor een carrière bij Signnovation International B.V. en woonachtig in de buurt van Dinxperlo? Mail dan je CV en motivatie naar: a.vanlienden@signnovation.nl

 

Terug naar het overzicht