De nieuwe website is live!

De nieuwe website van Signnovation International is live! We kunnen u nu nog beter van dienst zijn.

We hebben onze voormalige website geoptimaliseerd en in een modern jasje gestoken.

Wat is er anders?

Producten

De producten worden per categorie overzichtelijk en visueel weergegeven. Zo krijgt u een beter beeld van hoe het product eruit ziet. Bij sommige producten is het zelfs mogelijk om de gevel- of doosletter rond te draaien.

Bovenaan de pagina klik je gemakkelijk binnen de categorie naar een ander product. Per product kun je, indien van toepassing, de specificaties en mogelijke kleuren bekijken.

Montagevoorschriften

Montagevoorschriften download je gemakkelijk op onze website. Dit kunt u vinden onder ‘Over ons‘ en vervolgens onder ‘Downloads‘. Maar ook vindt u de montagevoorschriften nu onder de producten. Zo bent u bij het desbetreffende product met een klik op de knop bij de downloads.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen gaat nu nog makkelijker! U kunt nu ook een ontwerp uploaden zodat wij direct een passende offerte kunnen maken. Selecteer het product, vul uw gegevens in, upload uw ontwerp en verstuur.

Heeft u nog geen ontwerp voor de gevel- of lichtreclame? Geen probleem; geef een zo compleet mogelijke beschrijving in het berichtenvak. Dan kunnen we op basis daarvan een zo goed mogelijke prijs opstellen voor u.

Inspiratie opdoen

We hebben een pagina ingericht waar u inspiratie kunt opdoen! Op deze pagina vindt u afgeronde projecten van signmakers uit binnen- en buitenland. Zo kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen klanten.

Mobiel

Naast dat onze website dus een stuk gebruiksvriendelijk is geworden, is de website nu ook op mobiel goed te gebruiken! Neem eens een kijkje op de website via je smartphone.

Vragen of opmerkingen over onze nieuwe website? Neem gerust contact op.

Meer nieuws